Geen widgets gevonden in de zijbalk

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft één van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic sound. Dat is alvast te horen op ‘Looking for Stars’, een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk. Het nieuwe album voegt werkelijk alle moods en stijlen van Hooverphonic samen. De nieuwe single ‘Romantic’ is alvast een vintage compositie van Alex Callier: schreeuwende noten, rijke tinten, subtiele franjes met een overweldigende sound.

Ze stonden vorige zomer al op verschillende festivals en speelden in december voor een uitverkochte Lotto Arena waar Luka klassiekers als ‘2 Wicky’, ‘Eden’, ‘Mad About You’, ‘Amalfi’, ‘Badaboum’ helemaal naar haar hand zette.

De passage van Hooverphonic in april 2017 in de VELINX davert nog altijd na in ons gebouw… Wij kijken daarom alvast opnieuw uit naar de komst van Hooverphonic met Luka in een onwaarschijnlijk vocale glansrol.

Door Peter