Geen widgets gevonden in de zijbalk

Crammerock belooft weer één groot feest te worden door de toevoeging van hiphopsensatie Uberdope, Gestapo Knallmuzik (dé revelatie van vorig jaar), StuBru Partysquad en DJ Yolotanker. Met deze vier nieuwe namen is de affiche van de 29ste editie van Crammerock compleet. In totaal komen er op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 46 rock-, pop-, elektro- en hiphopacts naar Stekene. Wie wanneer speelt, staat nu online op de website van het festival: crammerock.be. Het festival is op het moment van schrijven bijna uitverkocht, op zo’n 400 vrijdagtickets na.

Crammerock vliegt er op vrijdag 6 september meteen in met Uberdope. Na drie jaar oorverdovende radiostilte zijn deze Gentse hiphoppers terug, en hoe? Dat komen ze met veel branie bewijzen als openingsact van Crammerock 2019.

Op Crammerock-zaterdag is die eer weggelegd voor de prettig gestörde kornuiten van Gestapo Knallmuzik. Dit drietal zette vorig jaar Crammerock al compleet op zijn kop. Wie dit spektakel niet wil missen, wordt zaterdagmiddag al vroeg verwacht in de grote festivaltent langs de E34 in Stekene.

Afsluiten doet Crammerock op beide dagen ook met een groot feest. Op vrijdag sluiten Craig David, Jonas Blue en Stijn Van de Voorde & Thibault Christaensen elk af op de drie festivalpodia. Op zaterdag mogen Goose, DJ Yolotanker en StuBru Partysquad het Crammerockfeest op een hoogtepunt afsluiten.

Tijdschema en laatste tickets

Wie wil weten wanneer bijvoorbeeld drum & bass-sensatie SaSaSas in de Club speelt, om hoe laat The Voice-ster Ibe staat te shinen en hoe laat Skin van Skunk Anansie het Crammerock-publiek kippenvel komt bezorgen, kan dit vanaf nu checken op crammerock.be. Daar staat het volledige tijdschema met alle 46 acts online, van Balthazar en Bazart tot Whispering Sons en Yung Mavu.

Wie er het volledige weekend bij wil zijn, is eraan voor de moeite, want alle weekend- en zaterdagtickets zijn de deur uit. Maar wie nog op vrijdag 6 september wil komen, surft het best heel snel naar crammerock.be, waar de laatste 400 vrijdagtickets op het moment van schrijven de deur uitgaan en ook de laatste drankvouchers in voorverkoop te verkrijgen zijn.

Door Peter