Geen widgets gevonden in de zijbalk

Glenn Hughes, de voormalige bassist van Deep Purple, is met recht een levende rocklegende te noemen. Tijdens zijn ‘Classic Deep Purple Live’ tour speelt Hughes uitsluitend Deep Purple materiaal!

Deep Purple behoeft natuurlijk geen introductie meer. De legendarische Britse hardrockband veroverde in de jaren 60 en 70 binnen ‘no time’ de gehele wereld en wordt door vele gezien als één van de allerbeste rockbands ooit.

Tijdens dit concert brengt Glenn Hughes met zijn band een hommage aan de meest invloedrijke en baanbrekende classic rock bands aller tijden: Deep Purple. Uiteraard heeft Hughes een aantal topmuzikanten om zich heen verzameld, waaronder drummer Ashley Sheehan, toetsenist Mike Mangham en gitarist Soren Anderson. Verwacht u aan een rockshow waarin Deep Purple klassiekers als ‘Highway Star‘, ‘Burn‘ en natuurlijk ‘Smoke On The Water‘ niet zullen ontbreken.

Support-act: Phil Campbell and the Bastard Sons.

TICKETS

Door Peter