Ook Black Box Revelation komt naar Crammerock!

crammer

Black Box Revelation komt naar Crammerock. Dat maakt het muziekfestival vanochtend bekend. Naast The Vaccines is hiermee een tweede klepper bekend voor het festival dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. De voorverkoop voor de 29ste editie van Crammerock gaat op 25 mei van start.

Toen “Tattooed smiles”, het vierde album Jan Paternoster en Dries Van Dijck, eind vorig jaar uitkwam, wisten we het meteen: Black Box Revelation zou en moest nog eens in Stekene komen spelen. En zo geschiedde: het duo staat dit jaar als een van de headliners op de Mainstage van Crammerock.

“Black box” is als een goede wijn: op gezette tijden eens draaien en met de jaren wordt het beter. Na tien jaar rijpen blijkt de chemie tussen Jan en Dries beter dan ooit tevoren te werken. “Tattooed smiles” is een grand cru van een plaat geworden. “Ook hun beste”, besloot Humo in een albumrecensie.

“Je krijgt het idee dat de groep ook voor het eerst zijn ware gelaat toont”, besloot De Morgen na beluistering van de plaat. Maar wie Black Box Revelation live aan het werk zag (wie niet?), weet dat je dit tweetal vooral live moet savoureren. Bij voorkeur in een gechambreerde festivaltent, in goed gezelschap. Chateau Crammerock dus!

Wie dit ongetwijfeld stomende concert niet wil missen, moet alvast zaterdag 25 mei in z’n agenda noteren. Dan gaat namelijk de voorverkoop van Crammerock 2019 van start. Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen acht jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht.

Nieuw is dat er dit jaar geen papieren tickets meer verkocht zullen worden, via lokale voorverkooppunten. Tickets worden enkel nog online verkocht, via crammerock.be.

Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houdt het festival de prijzen van vorig jaar aan: 58 euro voor een weekendticket en 37 euro voor een dagticket.

Daarmee geeft Crammerock de festivalbezoeker waar voor z’n geld, want ook dit jaar komen er weer zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop verwacht in Stekene. De komende weken zal de festivalorganisatie nog een pak namen bekendmaken.

You must be logged in to post a comment Login