Geen widgets gevonden in de zijbalk

Aan de vooravond van de release van hun debuut speelt SONS een exclusieve show in Het Depot. Er zijn geen tickets te koop, enkel te winnen!

De vier vrienden uit Melsele waren amper een jaar samen muziek aan het spelen toen ze begin 2018 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel wonnen. Vervolgens kende hun jaar een exponentiële groei. Ze brachten twee singles uit: ‘Ricochet‘ en ‘Tube Spit‘. Aan het einde van 2018 stond de teller op 72 concerten, met passages onder meer passages op Rock Werchter, Suikerrock, Lokerse Feesten en Rock Herk.

Goed op elkaar ingespeeld trokken ze in december de studio in met producers Reinhard Vanbergen (Das Pop) en Michael Badger-Taweel (King Gizzard & The Lizard Wizard). Het resultaat heet ‘Family Dinner’ en komt uit op 19 april.

Aan de vooravond van hun release speelt SONS een exclusieve ‘On Stage’ show in Het Depot. Er zijn geen tickets te koop, enkel te winnen. Hou het Facebook-event in de gaten: daar volgen alle updates waar/wanneer je tickets kan winnen.

Door Peter