Geen widgets gevonden in de zijbalk

Met veel plezier maken ze 12 nieuwe namen voor de jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 bekend:

White Lies, Frans Bauer, Bizzey, Mental Theo, Famke Louise, King Kong Company, Merol, Moncrieff, Evil Invaders, Nona en Rave van Fortuin.

In 2014 gaf White Lies op ons vijfjarig jubileum een legendarisch goed optreden en we zijn blij dat we deze Britse indie postpunkband, met een nieuw album op zak, opnieuw mogen verwelkomen. Frans Bauer doet elk jaar maar een beperkt aantal rockfestivals. We zijn er trots op dat de goedlachse zanger dit jaar op de VESTROCK weide staat, waar Heb Je Even Voor Mij ongetwijfeld voor een glimlach zal zorgen, ook bij de rockers.
Vorig jaar stond Bizzey nog op VESTROCK JUNIOR, dit jaar staat hij op de vrijdagavond. Zijn laatste single, Hij Is Van Mij (met Kris Kross Amsterdam en Maan) staat al 12 weken op 1 in de Top 40. Ook Ierlands beste live act, King Kong Company, keert terug naar VESTROCK. Met hun opzwepende elektropop met beukende synths en sterke podiumpresentatie pakte King Kong Company de TENT al twee keer volledig in.
Na dé viralhit van 2018, Lekker met de meiden, kun je niet meer om Merol heen. Deze popster maakt ondeugende synthpop, is een tikkeltje ordinair en houdt ervan
om uit te dagen met haar teksten. Na drie uitverkochte shows in Paradiso in maart treedt ze in Hulst voor het eerst op in Zeeland. De Neo-noir van Moncrieff, de voormalige achtergrondzanger van Adèle, was weergaloos op Eurosonic en wij zijn er zeker van dat hij, net als Nona, VESTROCK helemaal zal inpakken.

Eerder kondigden we Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Black Honey, Davina Michelle, Navarone, Joost, Donnie en nog vele andere namen aan. Er volgen de komende tijd nog meer namen voor de jubileumeditie van VESTROCK en VESTROCK  JUNIOR. Bekijk hier de aankondigingsvideo van de nieuwe namen voor VESTROCK 2019.

VESTROCK 
Op 31 mei, 1 juni en 2 juni 2019 organiseren we VESTROCK voor de tiende keer! VESTROCK, ook bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse historische vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een driedaags onafhankelijk kwaliteitsfestival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar wat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. In de afgelopen jaren waren acts als Limp Bizkit, Biffy Clyro, White Lies, Anouk, Kensington, Tom Odell, Carice van Houten, Goose en The Boxer Rebellion en vele anderen te gast. Bijzonder zijn ook de intieme optredens in de St. Willibrordusbasiliek uit 1198 en het onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY met in de afgelopen jaren sprekers als Midas Dekkers, André Kuipers, Freek Vonk, Herman Brusselmans, Guido Weijers, Ronald Giphart en Bobbi Eden. Op zondagmiddag is er bovendien een familieprogramma, VESTROCK JUNIOR, waarin ook de jongere bezoeker een echte festivalervaring mee kan maken. Met een capaciteit van 10.000 mensen per dag, 4 podia en circa 70 optredens per editie biedt VESTROCK het ultieme weekendje weg waarbij je nieuwe opkomende acts kunt ontdekken, maar ook kunt genieten van meer gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

VESTROCK 2019 kaartverkoop is gestart
De kaartverkoop voor VESTROCK 2019 gebeurt via www.vestrock.nl en fysieke adressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK is op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.

Door Peter