Geen widgets gevonden in de zijbalk
, THE SISTERS OF MERCY OP 23 SEPTEMBER @ ANCIENNE BELGIQUE!
“We are a rock’n’roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.”, zo stellen The Sisters Of Mercy zichzelf voor.
.
De invloedrijke Britse groep werd begin jaren ‘80 opgericht en weet sindsdien onafgebroken een grote schare fans aan te spreken. “Body and Soul”, “Temple of Love”, “Alice” en “No Time To Cry” zijn maar enkele van de culthits uit het indrukwekkende repertoire van de band. Hoewel ze al lange tijd geen nieuw album meer gemaakt hebben, slagen Andrew Eldritch en zijn kompanen er in zich op het podium te blijven heruitvinden, met een mix van hun grootste klassiekers, onuitgegeven pareltjes en splinternieuw werk. In 2017 bewezen The Sisters Of Mercy eens te meer hun kunnen met twee sensationele concerten in de AB.
 .
Vandaag heeft de band een mooi nieuwtje voor de Belgische fans, want ze komen dit jaar terug naar ons land! Op 23 september zijn The Sisters Of Mercy opnieuw van de partij in de Ancienne Belgique! Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 25 januari om 10u.

Door Peter