Geen widgets gevonden in de zijbalk

TOURIST LEMC OP VRIJDAG 8 NOVEMBER IN SPORTPALEIS!

Net voor Tourist LeMC vrijdag het podium van de opnieuw uitverkochte Lotto Arena betrad, ontving hij uit handen van zijn label Top Notch / Universal Music een gouden plaat. Met meer dan 4 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart een mooie verdienste. Mede dankzij die eerste topsingle van de plaat “Spiegel” feat. Raymond van het Groenewoud. 4 MIA-nominaties (Nederlandstalig / Solo Man / Urban / Album) bevestigen dat. Afwachten wat 7 februari brengt.

Er was echter nog meer goed nieuws: op 8 november, exact 1 jaar na de release van “We Begrijpen Mekaar”, staat Tourist LeMC in de grootste concerttempel van ’t Stad: het Antwerps Sportpaleis! De ticketverkoop start woensdag 23 januari om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be. Een volgend hoogtepunt in de carrière van Vlaanderen’s meest authentieke hiphopper en kleinkunstenaar.

Door admin