Geen widgets gevonden in de zijbalk
Craig David, hét icoon van de R&B uit de jaren 90 is helemaal terug ! Na een ongeloofelijk straffe show op Rock Werchter afgelopen zomer, herneemt de Engelse ster in 2019 zijn tournee en komt hij naar België voor een waanzinnig concert in de AB op 29 april.

Wereldhits “Days”, “Rise & Fall”, “Hot Stuff”, “Insomnia” en “7 days” staan in het collectief muzikaal geheugen gegrift. De muzikant pur sang kent nog steeds de kneepjes van het vak, met zijn meest recente single “I Know You” featuring Bastille als mooiste bewijs daarvan. Maar ook met nevenproject TS5 vindt de ster zich op een onverwachte manier opnieuw uit. In 2012 organiseert de man regelmatig exclusieve feestjes voor een select aantal genodigden in zijn penthouse in Miami. Nu en dan gooit hij snel enkele zanglijntjes over de songs die hij mixt en draait ook zijn eigen hits mee in zijn playlist. De opnames vinden hun weg naar Soundcloud en worden zo een instant hit. De hippe radiozender Kiss FM vraagt hem toestemming om zijn DJ-avonden live te mogen uitzenden en hop… het concept is gelanceerd. Gedoopt onder de naam TS5, refererend naar Tower Suit 5, de naam van zijn appartement, neemt Craid David de rol als DJ, MC en zanger op zich en mixt hij zowel tijdloze klassiekers, eigen nummers en zijn favoriete house platen van het moment. Een unieke kans op een onvergetelijke avond!

TICKETS VANAF DONDERDAG 13 DECEMBER

Door Peter