Geen widgets gevonden in de zijbalk

Samantha Fish is een ravissante en intense Amerikaanse zangeres, componiste, gitariste. Nu klaar met haar nieuwe cd bij Rounder Records en die komt ze exclusief met band in ABClub voorstellen. Dat moet dan zowat haar zesde cd worden, na haar meest recente Belle Of The West: een leuke ’tongue in cheek’-titel die aanduidt hoe ze gretig speelt met de gangbare blues-, rock- of americananormen.

IN DE PERS
We citeren even The New York Times: ‘an impressive blues guitarist who sings with sweet power… one of the genre’s most promising young talents.’ Of ook uit haar thuisstad The Kansas City Star: ‘Samantha Fish has kicked down the door of the patriarchal blues club… displays more imagination and creativity than some blues veterans exhibit over the course of their careers.’

© Photo Brian Rozman

TICKETS

Door Peter