DENZEL CURRY & IDK OP 29 NOVEMBER @ TRIX!

denzel

Denzel “Aquarius Killa” Curry brengt zowel aggresieve, energieke trap als meer intellectuele raps, met Dragon Ball Z-referenties. Als één van de boegbeelden uit de hiphopscene van Florida, brak hij vier jaar geleden door met co-signs van onderandere Earl Sweatshirt en Tyler, The Creator.

Een paar ep’s, mixtapes en twee albums later, is zijn live reputatie eentje dat in de categorie ‘explosief’ thuishoort. Verwacht je dus aan een hyperactieve set van deze jongeling waarbij de moshpit nooit ver weg is

Jason Mills oftewel IDK (Ignorantly Delivering Knowlegde) is een Amerikaanse rapper die vaak vergeleken wordt met ‘early’ Kendrick Lamar. In 2017 kwam zijn eerste studiodebuut uit genaamd ‘IWasVeryBad’.

Hij werkte in het verleden al samen met grote mannen als Denzel Curry, Joey Bada$$ en Russ.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login