Geen widgets gevonden in de zijbalk
TWENTY ØNE PILØTS verraste zonet iedereen door een comeback te maken met twee nieuwe nummers “Jumpsuit” et “Nico And The Niners”, beide vanaf vandaag beschikbaar, als voorproefje van hun nieuwe album ‘Trench’ waarvan de release voorzien is voor 5 oktober. In het kielzog van de nieuwe muziek bevestigt het razendpopulaire duo ook hun volgende wereldtournee “THE BANDITØ TØUR” die op 16 oktober in Nashville van start gaat, vervolgens doorheen de Verenigde Staten trekt, om nadien de oversteek te maken naar Australië, Europa en het Verenigd Koninkrijk. België wordt uiteraard niet vergeten. TWENTY ØNE PILØTS staat op 13 maart 2019 in Paleis 12, Brussels Expo.
Met album ‘Blurryface’, bekroond met multi-platinum, en een resem superhits als “Tear In My Heart”, “Ride”, “Stressed Out” en “Heaten” veroveren ze de harten van het grote publiek in 2015. Vele miljoenen views op YouTube zijn het gevolg. Ook live weten ze fans en critici te bekoren door hen keer op keer te trakteren op spectaculaire optredens. Rasechte podiumbeesten Tyler Joseph en Josh Dun zijn helemaal terug, zorg dat je erbij bent op 13 maart in Paleis 12!

Wie wenst, wordt vriendelijk uitgenodigd zich in te schrijven via de link http://www.twentyonepilots.com/euaus om toegang te krijgen tot een exclusieve presale, die van start gaat op dinsdag 17 juli om 10u en loopt tot donderdag 19 juli om 22u. De algemene ticketverkoop start op vrijdag 20 juli om 10u.

Door Peter