Geen widgets gevonden in de zijbalk

Johnny Marr! We kennen hem voornamelijk als gitarist en co-componist van de legendarische groep The Smiths. Later maakte hij ook deel uit van onder andere The Cribs en Modest Mouse, en werkte hij mee aan albums van Talking Heads, John Frusciante en Noel Gallagher.

Sinds 2013 speelt Marr solo en maakt hij klassieke, met gitaar overladen indierock. Zijn derde album “Call The Comet“, dat uitkwam op 15 juni 2018, kreeg lovende kritiek:

“‘Call The Comet’ is Marr’s most assured solo effort to date.” – NME

“It might be best to appreciate Call The Comet as a sublime soundtrack, possibly the most atmospheric, widescreen guitar album you’ll hear all year.” – Uncut

“This is a record steeped in both the chilly yearning of Bowie’s “Berlin” albums and Ziggy Stardust’s glam apocalypse, as well as the science-fiction paperbacks by the likes of JG Ballard which inspired them.” – The Independent

TICKETS

Door Peter