Geen widgets gevonden in de zijbalk

Jullie hadden nog 1 band tegoed en dat wordt… Moodcollector! Ze zullen zondag openen op Mainstage met feelgood reggae en strakke ska…
Tevens is onze volledige timetable klaar met alle bands, DJ’s en soundsystems per dag en per podium opgesomd. De 20e editie van het Afro-Latino Festival wordt een topper!

De headliners voor VRIJDAG 13 JULI zijn ALVARO SOLERMR. VEGAS, TEME TAN en een specialleke van BUSCEMI & FRIENDS (met onder meer Maurice Engelen van Praga Khan en DJ El Rubio).

Op ZATERDAG 14 JULI programmeren ze 4 toppers na elkaar: KONSHENSGRUPO EXTRA, PISO21 en MARINAH (Ojos de Brujo).

Voor ZONDAG 15 JULI hebben we de GIPSY KINGS, INNER CIRCLE en BARBARO FINES Y SU MAYIMBE in petto.

Onlinetickets zijn via deze link te koop waar je ook de adressen kan vinden van alle voorverkooppunten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. De timetable kan je ook in een uitgebreide versie vinden op deze website.

 

WK-voetbal

Jullie zijn allemaal liefhebbers van exotische muziek maar sommigen willen ook graag het orgelpunt van het WK-voetbal in Rusland volgen…  Dus we voorzien een groot scherm voor de kleine finale op zaterdag 14 juli en de finale op zondag 15 juli!
Mochten de Rode Duivels de finale halen dan wordt deze wedstrijd uitgezonden op Mainstage om 17u en wordt het programma wat aangepast (artiesten schuiven gewoon hun concert).
Wordt het een finale zonder de Rode Duivels dan voorzien we een groot scherm op het festivalterrein voor de voetballiefhebbers…

Door Peter