Florence + the Machine met nieuw werk op 7 maart @ Sportpaleis!

florence
Nog enkele dagen wachten. Dan is het zover. Florence + the Machine’s langverwachte nieuwe album ‘High As Hope’komt nu vrijdag 29 juni uit. Haar vierde langspeler inmiddels. Florence verkent nieuw territorium, maar blijft trouw aan haar eigen stijl. In april verscheen uit het niets een eerste teaser “Sky Full Of Song”, maar het album werd pas officieel gelanceerd met de schitterende video die bij de eerste single “Hunger” hoort. Ook opvolger single “Big God” belooft een hit te worden op zowel radio als streaming platforms. Het nieuwe album bevat verder ook samenwerkingen met Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr, Kelsey Lu en Jamie xx.
De prettig gestoorde redhead uit Londen sprokkelde in haar bijna 10-jarige carrière een enorme berg hits bij mekaar. “Dog Days Are Over”, “Rabbit Heart”, “You’ve Got The Love”, “Shake It Out”, “Spectrum”, “Ship To Wreck”, “What Kind Of Man” en veel meer! Florence vertolkt haar aanstekelijke songs op het podium met een ongeziene energie en enthousiasme, en dat steeds op blote voeten. Dat maakt haar uniek, een artieste met wereldklasse. Ook wij sloten Florence Welch in de armen. Ze was meermaals één van de hoogtepunten op Rock Werchter en concerteerde eerder in Vooruit (2010), AB (2012), Lotto Arena (2012) en Sportpaleis (2015).
Vandaag kondigt Florence + the Machine haar terugkeer naar Antwerpen aan in het kader van haar High As Hope Tournee! Afspraak op donderdag 7 maart 2019 in het Sportpaleis. De ticketverkoop gaat van start op woensdag 4 juli om 10u. Snel zijn is de boodschap.

You must be logged in to post a comment Login