Ólafur Arnalds op 24 februari naar Koninklijk Circus!

171104_OA_tour_poster_A1.indd
Het succesverhaal tussen Ólafur Arnalds en België loopt nog lang niet ten einde! Na zijn volledig uitverkochte concerten in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel in mei en in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal in oktober, kondigt het Ijslandse rastalent zijn terugkeer aan voor volgend jaar, met de geheel nieuwe tournee ‘re:member 2019’!
Arnalds is een muzikant buiten categorie, een avant-gardistische en hypercreatieve producer en componist, en een graaggeziene gast waarnaar door de Belgen steeds nieuwsgierig wordt uitgekeken. Ólafur Arnalds telt intussen ruim een dozijn albums, solo of in gezelschap, schommelend tussen kamermuziek en minimal techno. Omringd door een strijkerskwartet, percussie, piano’s en synthesizers, komt hij  op 24 februari 2019 in het Koninklijk Circus, Brussel terug. Een absolute must!

You must be logged in to post a comment Login