Brides Of Lucifer op 8 februari @ Lotto Arena!

Brides of Lucifer
Brides Of Lucifer debuteerden vorig jaar op Graspop Metal Meeting, één van Europa ’s grootste en toonaangevende metal en hardrock festivals. De hoge verwachtingen losten ze moeiteloos in als headliner in de Marquee, tot tweemaal toe. Dertien Brides, gekleed in satanische kostuums, samen met een 6 koppige band leverden een verbazingwekkende show af die hen bij publiek en media uiterst lovende recensies opleverde. “Dé revelatie op Graspop was Brides of Lucifer” kopte Het Laatste Nieuws. “Vraag het aan zowat elke festivalbezoeker van Graspop Metal Meeting 2017: Brides of Lucifer was een van de sensaties van het festival” tekende Studio Brussel op.
Geen groter contrast tussen goddelijke vrouwenstemmen en striemende hardrock gitaren, en toch weten Steven Kolacny (Scala & Kolacny Brothers), Koen Buyse (Zornik) en Ives Mergaerts het subliem tot een unieke band in het metal-genre te vormen. Dertien fantastische vrouwen(stemmen) combineren met de brute kracht van snijdende gitaren en pompende drums in een uniek en origineel jasje, dat is Brides Of Lucifer.
Wat aanvankelijk een éénmalig project was, is inmiddels een volwaardige band. Na 2x Graspop Metal Meeting en een, geheel op eigen kracht, uitverkochte AB vorig jaar, is er op 29 juni het debuutalbum ‘Brides Of Lucifer’ (uit bij Rhino / Warner Music USA). Later deze zomer volgen shows op Lokerse Feesten en Alcatraz metalfestival. Daar blijft het niet bij, want op vrijdag 8 februari 2019 staat de band met een gigantisch indrukwekkende productie met veel licht & special effects in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf maandag 25 juni 12u via  livenation.be.

You must be logged in to post a comment Login