K’s Choice LOVE=MUSIC tour nu ook naar Capitole Gent!

ks-choice

Het gaat hard voor Sarah en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice. Na hun ’25th Anniversary Tour’ en deelname aan het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ verkoopt ook hun LOVE=MUSIC tour in een razend tempo zalen uit. Een concert in Gent kon dus niet ontbreken, de band komt nu ook op 1 december naar Capitole met een akoestische setting waarin hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

Begin jaren ’90 begonnen broer en zus met z’n tweetjes op een klein podium. Nu, 25 jaar later, keren ze voor het allereerst terug naar deze basisopstelling, in duo, voor een avondvullend programma. Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun smaak en muzikale richting toen mee bepaalden en vullen dit aan met covers uit het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ en een aantal songs uit het eigen K’s Choice repertoire. En hoewel dit nieuwe muzikale avontuur ongetwijfeld alweer de voorloper is van een nieuw studio-album, keren ze dus na een kwarteeuw heel even terug naar de roots.

Tickets zijn vanaf nu te koop via greenhousetalent.be.

You must be logged in to post a comment Login