Trixie Whitley op 14 december @ Lotto Arena!

trixie-whitley
Een jubeldebuut met ‘Fourth Courner’ en een schitterende terugkeer met ‘Porta Bohemica’. Twee keer goed voor een MIA! En daar komt de langverwachte opvolger aan. Haar derde album werd geschreven en opgenomen in Brooklyn en verschijnt later dit jaar in de rekken. Trixie Whitley is terug! Ze gaf eerder deze maand al wat van haar gloednieuwe muziek prijs tijdens razendsnel uitverkochte shows op Les Nuits Botanique en de AB Club. Deze zomer opnieuw op het podium van Pukkelpop. Maar de multi-getalenteerde Belgisch-Amerikaanse kondigt vandaag ook een arenaconcert aan! Ze stelt haar nieuw werk voor op vrijdag 14 december in de Antwerpse Lotto Arena.
Trixie krijgt muziek thuis met de paplepel ingegeven. Muziek zit in elke vezel van haar lijf en tijdens het opgroeien uit ze dat onder meer achter de drums, aan de gitaar, als danseres, achter de dj-booth en met haar stem. In 2013 brengt ze een eerste album uit. Een unieke en smakelijke combinatie van jazz, soul, blues, rock en pop. Eind 2015 verschijnt met ‘Porta Bohemica’ een geslaagde opvolger, gedragen door wondermooie single “Soft Spoken Words”. En nu is het uitkijken naar de derde langspeler, waarvan het nummer “Heartbeat” al een heerlijk voorsmaakje is. Ontdek haar nieuwe songs en prachtig eerder werk live, op 14 december in de Lotto Arena. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 juni om 10u.

You must be logged in to post a comment Login