Nieuw The War On Drugs album “A Deeper Understanding” nu uit!

the-war-on-drugs1

28 april 2017. The War On Drugs verblijden ons met ‘Thinking Of A Place’, een magistraal epos van 11 minuten en 14 seconden. Nu al een tijdloos nummer. De referenties vliegen rond de oren; afhankelijk van persoon en gemoed kan je er ‘Pink Floyd’, ‘Bob Dylan’, ‘Bruce Springsteen’ of ‘Dire Straits’ in horen.  In geen tijd klom het naar de #1 iTunes & Spotify Viral charts in België. In tussentijd losten ze met‘Holding On’, ‘Pain’, ‘Strangest Things’ & ‘Up All Night’ nog vier fantastische songs.

Nu is er dan drie jaar na ‘Lost In the Dream’ – dé plaat die de eindejaarlijstjes beheerste – vandaag eindelijk ‘A Deeper Understanding’ ofte een dikke 66 minuten puur luistergenot. Want zanger & boegbeeld Adam Granduciel heeft immers niet stil gezeten. Hij dook weer de studio in, zowel in New York als Los Angeles waar hij samenwerkte met Shawn Everett (Alabama Shakes, Weezer).

Later dit jaar speelt The War On Drugs nog in Vorst Nationaal & sluiten ze hun Europese tournee af in de Lotto Arena.  Of toch voor de snelle beslissers. Beide concerten waren immers in een mum van tijd uitverkocht.

TRACKLISTING

1. Up All Night
2. Pain
3. Holding On
4. Strangest Thing
5. Knocked Down
6. Nothing To Find
7. Thinking of a Place
8. In Chains
9. Clean Living
10. You Don’t Have To Go


The War On Drugs bestaat naast Adam Granduciel uit bassist Dave Hartley,toetsenist Robbie Bennett, drummer Charlie Hall en multi-instrumentalistenAnthony LaMarca en Jon Natchez.

You must be logged in to post a comment Login