The Horrors op 10 november naar Het Depot!

the-horrors

Op 10 november verwelkomen ze de donkere new wave, post-punk en shoegaze van The Horrors in Het Depot!

Het verhaal van The Horrors begon in 2007, wanneer ze hun debuut ‘Strange House‘ presenteerden: een stevig geluid dat het midden hield tussen garage en punk. Sindsdien staan The Horrors garant voor een mix van The Cure vocalen en typisch Britse synthloopjes die je meetrekken in de bizarre maar fijne luistertrip.

Na een stilte van enkele jaren is de Britse excentrieke garagerockband The Horrorshelemaal terug met de nieuwe single ‘Machine‘! De track werd opgenomen in The Church Studios in Londen met Paul Epworth, die bekend staat om zijn werk met onder andere London Grammar, Bloc Party en Florence + The Machine. Dat belooft voor 11 november!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login