Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het gloednieuwe kader van het festival, het Ossegempark aan de voet van het Atomium, werd enthousiast onthaald en goedgekeurd door het publiek. De nieuwe locatie blijkt een goede zet te zijn, de festivalgangers genieten met volle teugen van de kleuren, smaken, geuren, muziek en sfeer van het festival!

Voor de muziek kozen de organisatoren ervoor om terug te keren naar de roots, die van het festival dé referentie bij uitstek maakte voor wereldmuziek. Pura Vida gaf het succesvolle startschot voor deze 28e editie.

Patrice en het sublieme optreden van -M- en zijn project Lamomali hebben de Red Stage, het grootste podium van het festival, in vuur en vlam gezet. J. Bernardt kreeg als allereerste artiest op de Blue Stage het publiek moeiteloos op zijn hand. Op de Green Stage, het groentheater, konden hiphopfans zich uitleven op een concert van Roméo Elvis x Le Motel, onze nationale ster. Er was ook tijd voor ontspanning, tijdens de eerlijke en intieme sounds van de Zweedse artieste Fatima. Later hebben Orishas, Birdy Nam Nam en Sango de dag met een apotheose afgesloten!

Tussen de concerten konden de festivalgangers zich tegoed doen aan de vele animaties en verrassingen: slenteren in de bekende #Souk, smullen in de #RueDuBienManger en genieten van de vele en nieuwe animaties die dit jaar op het programma staan.

Ook de 150 meter lange muur waarop Belgische graffitikunstenaars drie dagen lang de thematiek “migranten in België” illustreren, kreeg veel bekijks #Migrant Art.

Tickets

Door Peter