Justice, Metronomy, Nina Kraviz, Russ en The Black Madonna op affiche Dour Festival 2017!

dour-2017

Tien jaar na hun verschroeiende DJ-set, komt Justice terug naar Dour, om het festival op zondag 16 juli op de Last Arena af te sluiten met hun kraakverse live set! Warm je best op voor de zomer door hun nieuwe plaat Woman grijs te draaien en je danspassen bij te schaven.

Ook Metronomy staat weer paraat om het festival mee te nemen op haar geweldige pop-ritmes en de vintage/moderne sound van hun nieuwe album “Summer 08”.

De eerste naam voor de Red Bull Elektropedia Balzaal is niet de minsten: Nina Kraviz prijkt bovenaan de affiche van vrijdag, de dag die in het teken zal staan van geweldige techno onder de blote hemel!

Russ, hip hop-sensatie uit Atlanta, USA zal de taak op zich nemen iedereen wakker te schudden en mee te slepen, op de tonen van Fuck it, I’ll do it myself !

Tot slot zal de koningin van Detroit The Black Madonna alle elektronica-diggers voor een unieke datum in België deze zomer.

Op de plaatsen, klaar… de ticketverkoop opent morgen vrijdag 9 december ’s middags.We willen van dit bericht ook gebruik maken om iedereen te bedeanken die voor de European Festival Awards DOUR in de categorieën Best Line Up en Best Major Festivalhebben gestemd.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login