Emelie Sande op 24 maart naar Lotto Arena!

emelie-sande
Vier jaar na het gigantisch succes van haar debuut ‘Our Version Of Events’ is Emeli Sandé terug met een nieuwe plaat. ‘Long Live The Angels’ is een fascinerende reis doorheen de tragedies en triomfen die haar pad in die tijd gekruist hebben. Eerste single “Hurts” lost meteen alle verwachtingen over haar comeback in. Om de release van haar jongste album te vieren, kondigt de Schotse schone aan dat ze in het voorjaar van 2017 een tournee plant. Op vrijdag 24 maart houdt de Long Live The Angels Tour halt in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor dat concert zijn te koop vanaf vrijdag 25 november om 9u.
Haar debuut stond in de UK maar liefst 63 opeenvolgende weken in de top 10 van de charts. Ze verbrak daarmee zomaar even het record van The Beatles! Met hopen charisma, een kristalhelder stemgeluid en ongeëvenaarde melodieën was het snel duidelijk dat Emeli Sandé alle elementen in huis had om de wereld te veroveren. De zangeres, songwriter en multi-instrumentaliste wist met nummers als “Heaven”, “Next To Me” en “Read All About it, Pt. III” ongeveer de hele planeet in te pakken. Vandaag is Emeli Sandé helemaal terug. Met een nieuwe langspeler en een live tournee!

You must be logged in to post a comment Login