Geen widgets gevonden in de zijbalk

Rival Sons uit Long Beach, California grossiert in typische soulvolle bluesy hardrock met een vintage inslag, oftewel Led Zeppelin meets The Black Crowes. Met zanger Jay Buchanan hebben ze bovendien een erg sterke troef in handen: hij beschikt niet enkel over de juiste looks, die niet zo gek ver van Jim Morrison liggen, maar ook over een stel gouden stembanden met een lading soul en warmte zoals we ze tegenwoordig nog maar weinig horen. Met elke release wint de band nieuwe zieltjes en krijgen ze hogere plekken op de festivalaffiches toegewezen. Meer dan terecht, want ze staan steeds garant voor een onvergetelijke opzwepende rocktrip!

Twee jaar na ‘Great Western Valkyrie’ kwam Rival Sons weer met een nieuw album op de proppen: ‘Hollow Bones‘. Na drie eerdere knallers van shows in Trix en een tour in het voorprogramma van niemand minder dan Black Sabbath zijn we zeer verheugd deze topband weer te mogen aankondigen. Welcome back, boys!

TICKETS

Door admin