Geen widgets gevonden in de zijbalk

Legendarische Canadese hardcorepunkband rond de excentrieke frontman Ken Chinn! Zagen het licht in 1981 (!) in Edmonton, brachten tien full-length albums uit en worden gezien als één van de peetvaders van de skatepunk. In hun vroege jaren bouwden ze een groot publiek uit in Noord-Amerika door energieke shows en hun nog steeds invloedrijke debuutalbum …And No One Else Wanted to Play. Interne spanningen zorgden voor een split in 1989 maar de band kwam twee jaar later terug bij elkaar en tekende op het legendarische Epitaph Records. Ze boekten er succes met meerdere albums. De band splitte opnieuw in 2005 om twee jaar later weer bij elkaar te komen. In de band speelde al die tijd meer dan 30 verschillende muzikanten, met Chinn als enige constante.

TICKETS

Door admin