Geen widgets gevonden in de zijbalk

AN ABSOLUTE JOY… IMPOSSIBLY GLORIOUS’ – The Guardian, ‘JOYFUL’ – NME, ‘TRULYELECTRIFYING’ – The Line Of Best Fit, ‘WONDERFULLY SOULFUL’ – MTV, ‘GENIUS… CRACKING DEBUT**** – Classic Rock, **** – The Independent, ‘BRILLIANT… ROUSING STUFF **** – Shindig, **** – The Daily Star, **** – Q!

Tot zover hun eigen ‘hypesheet.’ Vorig najaar nog een knallend uitverkochte ABClub, ondertussen meer dan goedgekeurd voor Werchter 2016 en 7 november op naar die kolkende ABConcertzaal.
Want we hebben het nog altijd over die volborstige Amerikaanse openbaring, ooit eerder indie-country nu veeleer country-soul, The Band en Van Morrison achterna. Vorig jaar dus ook al een nieuwe cd klaar, op het befaamde Stax-label, hier bij Caroline en een productie van Richard Swift (The Black Keys, The Shins…) Afkomstig van Denver, Colorado en toerde ondermeer al (solo) als voorprogramma van Bon Iver en Wilco, die zich ook uitten als fans.

En een moeilijke naam? NATHANIEL RATELIFF? Probeer even op zijn Nederlands ‘nataaniejel reetlief‘!

Door admin