Beth Hart op 28 november naar Ancienne Belgique!

beth-hart

Eén van de beste vrouwelijke Blues, Rock en Soul stemmen

Elk concert van Beth Hart liet de Belgische toeschouwers de laatste jaren niet onbewogen. Daarom komt deze Californische Rock artieste terug op 28 november in dezelfde Brusselse zaal.
Haar albums “Don’t explain” (2011) en “Seesaw” (2013 – destijds genomineerd voor ‘beste blues album’ op de Grammy Awards) beide in samenwerking met Joe Bonamassa hebben letterlijk Beth Hart op de kaart gezet.

Beth Hart heeft intussen een mooie fanbase opgebouwd in Frankrijk, Nederland en België. Door haar samenwerkingen met rocklegendes als Jeff Beck , Slash en ook Buddy Guy wordt BETH HART aanschouwt als één van de beste vrouwelijke Blues, Rock en Soul stemmen.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login