Bullet for my valentine & Killswitch Engage op 20 november @ Ancienne Belgique!

bullet-for-my-valentine

Verschroeiende clash der metal-titanen!

Zowel de strak geoliede Welshe bulldozer Bullet For My Valentine als de Amerikaanse orkaan genaamd Killswitch Engage zakken met het mes tussen de tanden én een nieuwe plaat (‘Venom’ – BFMV 08/15 & ‘Incarnate’ – KE 03/16) af naar onze hoofdstad. Melodieuze metal doorspekt met catchy refreinen, al gaat BFMV eerder de heavy metal-toer op terwijl Killswitch zich wentelt in spijkerharde metalcore, alwaar de dubbele basdrum gretig overuren draait. BFMV mochten we al een paar keer verwelkomen in AB, maar voor Killswitch Engage is dit de allereerste keer te Anspachlaan 110. En gastvrij als we zijn trakteren we hen gegarandeerd op de meest legendarische moshpit die deze kanjers uit Westfield – Massachusetts ooit mochten aanschouwen!

Cane Hill
Alhoewel New Orleans voornamelijk bekend staat voor zijn jazz-, rhythm and blues-, en rock ’n’ roll-scene kan de stad uit Louisiana toch uitpakken met enkele straffe metalnamen als Crowbar, Eyehategod & Down.

De nieuwste telg die dit lijstje mag komen vervoegen is Cane Hill, een jong viertal op Rise Records (Five Finger Death Punch, The Devil Wears Prada) dat nu metal, metalcore en alternative metal op een hoopje smijt met Slipknot, Pantera, Megadeth en hiphop tout court als referenties.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login