Geen widgets gevonden in de zijbalk
Drie songs uit zijn langverwachte derde album ‘22, A Million’ had hij al onthuld, en nu kondigt Justin Vernon, beter bekend als Bon Iver, ons ook zijn volgende Europese tournee aan! Voor het eerst sinds 2012 doorkruist hij in januari en februari van volgend jaar het oude continent. En ook ons land komt in de plannen voor, met een halte in Vorst Nationaal op 8 februari 2017.

Het project van singer-songwriter Justin Vernon ziet het levenslicht in 2008, met ‘For Emma, Forever Ago’. In 2011 doet hij opnieuw van zich spreken met ‘Bon Iver Bon Iver’. Twee schitterende platen boordevol pareltjes als “Skinny Love”, “Calgary” en “Holocene”, waarmee hij zich een plaats weet te veroveren tussen de beste singer-songwriters van zijn generatie. Vernon houdt zich ver van de glitter en glamour, ver van het sterrendom en wat de publieke opinie van hem verwacht. Louter zijn muziek is wat telt, brutaal en eerlijk, en daarmee gooit hij met sprekend gemak hoge ogen bij een steeds grotere schare fans. Ook in muzikale middens is hij een graag geziene gast, en weet hij dan ook mooie samenwerkingen vast te leggen met onder meer The National, St. Vincent, Kanye West, James Blake en Wilco. Zijn derde langspeler ‘22, A Million’ is het beginpunt van zijn grote podiumterugkeer. Het album wordt verwacht op 30 september, en telt tien subtiele nummers, waarvan de drie raadselachtige tracks “22 (OVER S∞∞N)”, “10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄” en “33 GOD” alvast mooie voorboden zijn. Zijn aankomende wereldtournee brengt Bon Iver komende winter naar Europa. Afspraak in Vorst Nationaal op woensdag 8 februari! De ticketverkoop start op vrijdag 16 september om 10u.

BELANGRIJK! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. U loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Door admin