Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nu het festivalseizoen helemaal geopend is, maakt Crammerock een tweede lading van zeven nieuwe namen bekend die op 2 en 3 september naar Stekene komen: Kaiser Chiefs, Katy B, Hooverphonic, SX, Compact Disk Dummies, Noémie Wolfs, en Wanthanee zijn toegevoegd aan de festivalaffiche.

Met deze zeven nieuwe namen, zijn intussen 14 namen namen bekend van de Crammerock-affiche van dit jaar. Want eerder maakten ze al zeven andere acts bekend, uit binnen- en buitenland: Madness, Black Box Revelation, Daan, De Jeugd van Tegenwoordig, Kungs, Broederliefde en The Devilles. De komende tijd zull we nog namen lossen, want op de affiche is plaats voor zo’n 50 rock-, pop-, hiphop- en electro-artiesten.

De ticketverkoop zal heel binnenkort van start gaan. Wil je Crammerock 2016 niet missen, hou dan deze site én de Facebook-, Instagram– en Twitteraccounts van Crammerock in de gaten, want de afgelopen 5 jaren was Crammerock telkens volledig uitverkocht.

Door admin