Geen widgets gevonden in de zijbalk

16 namen om mee te beginnen, en het is nu al uitkijken naar wie dé revelatie zal worden van het festival. De desert blues van het aan Tinariwen verwante Imarhan? Of Jack Broadbent die als busker een onnavolgbare slide-guitar stijl wist te ontwikkelen? De stonerrock van Truckfighters of de shoegaze van Nothing? Psychedelica en garagerock komt er van Mike Krol, Night Beats of Wooden Indian Burial Ground. Of wat te denken van een DJ die met cassettes draait, Awesome Tapes From Africa. Matthew Logan Vasquez brengt dan weer steengoede Amerikaanse rootsrock….

De Belgen die we nu al kunnen presenteren moet op zijn minst een belletje doen rinkelen: Ertebrekersis de nieuwe band van Flip Kowlier, de zanger van ID!OTS kennen we van de Bende van de Roste uit Bevergem. En Steak Number Eight natuurlijk.

TICKETS & INFO

Door admin