Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Red Hot Chili Peppers-fans kunnen hun hart ophalen, want nog voor hun passage op Rock Werchter (02/07) brengt het met zes Grammy’s-bekroonde viertal vandaag een nieuw album The Getaway uit. Producer van dienst was Danger Mouse, die reeds meewerkte aan albums van onder andere Gorillaz en The Black Keys. De plaat werd gemixt door Nigel Godrich (o.a. Radiohead, Air, U2). Met meer dan 60 miljoen verkochte albums wereldwijd, waarvan er vijf multi-platinum werden, mogen de Chili Peppers zich één van de meest succesvolle bands in de geschiedenis van de rockmuziek noemen. De vorige plaat van de groep die in 2011 verscheen onder de titel I’m With You , behaalde in maar liefst 18 landen de #1 positie. In 2012 werd de band geëerd met een eigen ster in de Rock and Roll Hall of Fame. De Red Hot Chili Peppers staan deze zomer op heel wat festivals, inclusief een niet te missen passage in eigen land: op zaterdag 2 juli spelen ze als headliner op de Main Stage van Rock Werchter

Door admin