Geen widgets gevonden in de zijbalk

Je zou het misschien niet zeggen, maar we zijn nog slechts 12 weken voor de start van een nieuwe sjock-editie verwijdert! Je kan het aftellen, naar uw rock ‘n roll highlight of the year, wel beginnen nu. Iedereen die een nieuwe Psychobilly Friday had verwacht dit jaar, moeten we helaas teleurstellen. Na een geweldige editie vorig jaar was het moeilijk om dit nog te overtreffen en hebben we gekozen om het dit jaar over een andere boeg te gooien. Uiteraard is er ook voor de Psycho’s nog genoeg leuks te ontdekken gedurende sjock!

Sjock gaat dit jaar op vrijdag 8 juli van start met old country – alt country – tex mex met een exclusieve show van de legendarische The Mavericks. Andere bands op vrijdag zijn Smokestack lightnin’ and friends en ook The Rob Ryan Roadshow. Verder verwachten zeer binnenkort nog de bevestiging van één extra band.

Ook zijn er nog 2 aanvullingen voor de main stage op zaterdag. Garage rock’n roll powerpop trio Fuzzy Vox en Flat Duo Jets (Dex and Crash), featuring Dex Romweber vullen de afiche verder aan! Ook hier moet nog 1 band bevestigd worden!

Op zondag zullen de Belgische streetpunkers The Agitators het hoofdpodium openen. Later op de dag zijn we zeer blij dat we, na het slechte nieuws vorig jaar, opnieuw The Supersuckers mogen verwelkomen. Hierdoor is de affiche voor zondag dan ook helemaal rond!

De volledige programmatie kan je terug vinden op www.sjock.com

Door admin