Geen widgets gevonden in de zijbalk

De 23ste editie van ROCK ZOTTEGEM wordt een echte knaller. Naast Elvis Costello, Skunk Anansie, The Hives, The Kooks en De Jeugd van Tegenwoordig zakken ook de excentrieke popdiva Grace Jones, het metalgeweld van Channel Zero, K’s Choice, de balkanpunkband Gogol Bordello, Id!ots en Fleddy Melculy af naar Zottegem. ROCK ZOTTEGEM gaat dit jaar door op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli. De ticketverkoop start vandaag. Voor de volledige line-up en tickets kan je terecht op www.rock-zottegem.be.

Organisator Kurt De Loor kijkt enthousiast uit naar de 23ste editie van zijn festival. “We zijn er opnieuw in geslaagd om een zeer sterke affiche uit te bouwen. Het is bovendien een zeer vrouwelijke affiche met enkele vrouwelijke toppers. Zelf kijk ik al jaren uit naar een optreden van Grace Jones en Skunk Anansie op ons podium. Deze festivalzomer is het eindelijk zo ver! En wie had ooit gedacht dat Elvis Costello naar Zottegem zou komen. Dit hadden we 23 jaar geleden nooit durven dromen.”

K’s Choice en Fleddy Melculy op vrijdag 8 juli

Op vrijdag 8 juli krijgen Elvis Costello & The Imposters, Skunk Anansie en The Hives het muzikale gezelschap van K’s Choice. Sarah Bettens en broer Gert komen voor het eerst langs in Zottegem. Eén ding is zeker: ROCK ZOTTEGEM 2016 begint met een big bang! Op vrijdag opent het loeiharde Fleddy Melculy de 23ste editie van het festival.

Grace Jones, Channel Zero, Gogol Bordello en Id!ots op zaterdag 9 juli

Zaterdag 9 juli wordt memorabel! Naast The Kooks en De Jeugd van Tegenwoordig verwelkomt ROCK ZOTTEGEM op zaterdag ook de excentrieke rockdiva Grace Jones voor een ongetwijfeld legendarisch concert op de Zottegemse Crazy Main.

Ook Channel Zero, de band van metalhead Franky De Smet Van Damme, zakt opnieuw af naar Zottegem. Ze brengen er exclusief de Channel Unplugged Tour op een festivalpodium. Gogol Bordello brengt zijn unieke balkanpunk en ook de groep rond Luc Dufourmont (bekend als de rosten van Bevergem), Id!ots, zakken op zaterdag 9 juli af naar de Zottegemse festivalweide.

De voorverkoop voor de 23ste editie van ROCK ZOTTEGEM gaat vandaag van start. Tickets zijn verkrijgbaar op www.rock-zottegem.be of via één van de deelnemende Zottegemse café’s. Dagtickets kosten 50 euro en voor een combiticket tel je 85 euro neer. Ook drankbonnetjes en campingtickets kunnen voordelig online aangekocht worden, zo vermijd je wachtrijen en kan je zonder oponthoud gaan headbangen op de tonen van Channel Zero.

ROCK ZOTTEGEM gaat door op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2016. Voor de volledige line-up en meer info, kan je terecht op www.rock-zottegem.be

Door admin