Geen widgets gevonden in de zijbalk

Voor hun allereerste passage op Les Ardentes, zullen de gebroeders Dewaele hun gevierde LIVE-set begeleid met de visuals van albumhoezen brengen. Ze zijn verheugd dat ze het duo eindelijk mogen verwelkomen en dit tijdens één van hun vele hoogtepunten, ze hebben namelijk Soulwax gereactiveerd voor de soundtrack van de film ‘Belgica’.

Nog meer leuk nieuws, ‘Les nuits des Ardentes’ starten dit jaar op donderdag 7 juli in ‘le HF6’ en ‘l’Aquarium’. In de grote hal is er een eerbetoon aan Drum&Bass met WILKINSON (live), FRICTION & LINGUISTICS en ANDY C, de stichter van Ram Records, die voor deze gelegenheid vergezeld zal worden door TONN PIPER. De nu al ongelofelijke ‘urban’ line-up van Les Ardentes wordt nog versterkt met JAZZ CARTIER, één van de revelaties van de uitgebreide Canadese scène, en met de rijzende ster van de R&B: JAHKOY. Voor de liefhebbers van het betere gitaarwerk worden ook nog BLACK MOUNTAIN, de psychedelica van MANING CITIES en de Britpop van WHITE aan de affiche toegevoegd. De Luikenaars van Dan San hebben met hun tweede album hun uitstekende reputatie bevestigd en worden dan ook met open armen ontvangen op 9 juli tijdens Les Ardentes.

Opgepast de tickets voor deze verjaardagseditie vliegen de deur uit. De verkoop van de promo tickets eindigt op 30 maart om middernacht.

TICKETS & INFO

Door admin