5 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche Les Ardentes!

les-ardentes-2018

De Amerikaanse hiphop-artiest, zanger, songwriter en producer BLACKBEAR heeft samen met Gucci Mane ongetwijfeld dé knaller van 2017 gelanceerd met de hit “Do Re Mi”. Momenteel werkt hij ook nog samen met Rihanna en Skrillex, wat hem naar een nog hoger niveau zal brengen hier op Les Ardentes.

Nog steeds in de VS, komen we een fenomeen tegen dat zeker en vast veel nieuwsgierigheid zal opwekken tijdens deze editie van Les Ardentes. De zeer jonge BHAD BHABIE, geboren in 2003!, zag haar populariteit en haar volgers meteen stijgen na haar catchphrase in een talkshow “Cash me ousside how bow dah”. Sindsdien is ze erin geslaagd haar echte naam Danielle Bregoli in te wisselen voor de start van een echte hiphop-carrière, door te tekenen bij Atlantic Records en te verschijnen naast Youngboy Never Broke Again en Kodak Black.

Verder botsen we ook nog op de Amerikaanse JAUZ, koning van de nieuwe Amerikaanse elektro, die trap, house, dubstep en pop combineert en Walifornia Beach zal afsluiten op zaterdag 7 juli.

Terug in België, belanden we bij een nieuwe nationale ster ULYSSE. Sinds hun ontdekking op Les Ardentes in 2014, is het trio een leidende groep geworden van onze nieuwe generatie.

En om onze aankondiging af te sluiten, stellen we graag nog een Belgisch pronkstuk voor: RUN Sofa, een psychedelische rock band uit Charleroi.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login