Geen widgets gevonden in de zijbalk

In Elnett badende poedelkoppen, uit latex en leer vervaardigde catsuits met het overmatige borsthaar bloot, songtitels als ‘Gloryhole’, ‘Bukkake Tears’ en ‘Gangbang at the Old Folks Home’ en videoclips met meer opgespoten vlees dan in de charcuterie-afdeling van uw lokale supermarkt.Steel Panther, “the hottest band out of Hollywood since Mötley Crüe, Guns N’ Roses and Poison ruled the Sunset Strip”, föhnt de hairmetal opnieuw tot leven!

Onze vier favoriete Californische glamrockers pakten op 26/02 uit met een akoestisch album ‘Live From Lexxi’s Mam’s Garage’ gevuld met uitgeklede versies – we horen hier en daar zelfs een subtiel streepje viool! – van al hun hits.

Dat ze kunnen rocken als een wilde dekstier die wordt losgelaten op een weiland vol wulpse melkkoeien bewezen ze tijdens hun AB-passage in april ’15, tongzoenende vrouwelijke fans met in bier badende vleeswaren incluis!

TICKETS

Door admin