Geen widgets gevonden in de zijbalk

‘s Werelds bekendste Latino-hoppers vieren 25-jarig bestaan!

Met hun slepende ‘stoned funk’ beats (copyright DJ Muggs), verheerlijking van cannabis en de nasale scherpe flow van rapper B-Real inclusief oneliner-raps van Sen Dog bepaalde Cypress Hill mee de steile opmars van de 90s ‘West Coast’ hiphop. Hits als ‘Insane in the Brain’, ‘How I Could Just Kill A Man’, ‘Illusions’ en ‘(Rock)&(Rap) Superstar’ sloegen even hard in als de rush die je krijgt van het simultaan inhaleren van drie joints vol eersteklas weed en werden gemeengoed in hiphopland.

Een kwart eeuw na hun gelijknamige debuut komen ’s werelds bekendste Latino-hoppers Cypress Hill met een kakelverse negende langspeler ‘Elephants on Acid’ en een wereldtour om die 25ste verjaardag in de groene verf te zetten.

TICKETS

Door admin