Geen widgets gevonden in de zijbalk

Heerlijk explosief. Dat is het minste dat je over de aanstekelijke elektrorock van Goose kan zeggen. In ‘13 verkochten ze nog vlot drie dagen AB uit naar aanleiding van hun excellente album ‘Control Control Control’ dat door De Morgen met een ****-recensie werd geëerd. Dit album kreeg een verrassend rauwe sound mee waarop de gitaren een prominentere rol opeisten.

We zijn dan ook bijzonder benieuwd wat 2016 zal brengen. Goose is alvast karig met informatie. ‘Bring it on 2016, we are ready!! ‪#‎new ‪#‎album ‪#‎GOOSE’ lazen we onlangs op Facebook. Recent deed de post ‘Album master: check’ vermoeden dat hun nieuweling zowaar af is. Razend benieuwd zoals wij? Het resultaat zal te horen zijn tijdens hun exclusieve voorjaars indoor show in AB.

TICKETS

Door admin