Geen widgets gevonden in de zijbalk

Met 34 nieuwe namen is het programma van Paaspop bijna (maar nog niet helemaal) volledig!

Het avontuurlijke en eigenzinnige karakter van Paaspop blijkt uit alle facetten van het festival en biedt bezoekers volop keuze. Zoals het grote aanbod van eten & drinken (kreeft; allergievrij eten; louche hapjes van de nieuwe snackbar COR maar ook veganistisch) of de uitgebreide camping accomodatie (basic tentje of een superdeluxe Dream Lodge op het Paaspop Resort). Dat geldt vooral ook voor het onuitputtelijke programma. Daaraan hebben we weer 33 acts toegevoegd:

ROXY:
Benny Rodrigues / Dazzled Sticks / De Kraaien / William Kouam Djoko live / Wouter S

THUNDERBOLT:
Death Alley / High Voltage / Slash ’n Roses / Snaggletooth / The Unforgiven / Vannstein

STARDUST/THE WAREHOUSE:
Alle Farben / Carl Tricks / Irwan / James Fields / Klangkarussell / Moksi / No Mondays / Promise Land / Rob Lee

THEATER/RESTOLOUNGE:

09’s NOW / De Rooie Jager Roodshow / The Dubbeez / Het Stickeruurtje met DJ Collektief Dave Grohl & The Topless DJ’s / Musest / Twenty Six presents David Bowie / Rene van Meurs / Tante Joke Karaoke Show

JACK DANIEL’S STAGE:
Beans & Fatback / Bombay / Indian Askin / Jungle By Night / LAKSHMI / St. Tropez

Eerder bevestigd: oa The Prodigy, Underworld, Fun Lovin’ Criminals, Golden Earring, De Jeugd van Tegenwoordig, Jett Rebel en nog veel veel veel meer: het programma tot-nu-toe vind je hier. Ook het programma van Join Us 2016 is compleet! Meer info over de Join Us concepten vind je hier.

TICKETS & INFO

Door admin