Geen widgets gevonden in de zijbalk

Scott Matthew groeide op en speelde in bands in Australië, verhuisde in de jaren negentig naar New York waar hij o.a. een groep had samen met Spencer Cobrin (de voormalige drummer van Morrissey) en in de scène rond Anthony and the Johnsons vertoefde. Dit alles met een groeiende schare fans tot gevolg.

Vooral in Europa vindt Scott Matthew de afgelopen jaren een warm gehoor. “This Here Defeat” is de titel van zijn vijfde album uit 2015, waarop hij zijn doorleefde stemgeluid verder in dienst stelt van melancholieke, van hoop vervulde, meeslepende songs. Het album werd opgenomen in Lissabon, de stad waarop hij verliefd werd na zijn samenwerking met Rodrigo Leao (Madredeus) en werd (wederom) uitgebracht door het Duitse label Glitterhouse Records.

.

TICKETS

Door admin