Geen widgets gevonden in de zijbalk

De affiche van Graspop Metal Meeting 2016 krijgt almaar meer vorm met alweer 10 toevoegingen. Nieuw op de affiche zijn de punkhelden van ANTI-FLAG en BAD RELIGION, dé occulte band van het moment GHOST, de duivelsdicipelen van BEHEMOTH, het Belgische sludgegeweld STEAK NUMBER EIGHT, de energieke mannen van SKINDRED, het metalcore gezelschap ARCHITECTS, en voor het eerst in Dessel: MONSTER TRUCK, HALESTORM en SIKTH.

Klik hier voor een overzicht per dag van alle bands die hun komst al hebben bevestigd.

Tickets voor Graspop Metal Meeting 2016 zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.beof ticketmaster.be. Tickets die via andere kanalen gekocht worden, kunnen valse duplicaten zijn en  garanderen geen toegang tot het festival.  Alle informatie over de ticketverkoop:www.graspop.be/tickets.

Door admin