Geen widgets gevonden in de zijbalk

België heeft er een popnimf bij. Alice On The Roof verovert met aanstekelijke synths en melancholische sensualiteit de charts en binnenkort ook úw playlists. Voor fans van Oh Land, London Grammar en La Roux!

Amper 20 lentes jong, maar nu al een uitverkochte AB op het CV. Volgend jaar komt daar het prestigieuze SXSW bij, en dan moet debuutalbum Higher nog uitkomen. De toekomst kleurt dus even rozig als haar lokken. Het vlekkeloze Engels en benevelend stemgeluid pikte ze op tijdens haar tijd in Oregon, alwaar ze begon bij een kerkkoortje maar eindigde als Prom Queen of the Year.

Van semi-ballads tot funky grooves, ze heeft het in haar mars. De pianiste van opleiding uit Mons waagde eind 2014 de sprong en stuurde enkele demo’s richting de Britse producer Tim Bran, die eerder samenwerkte met London Grammar, La Roux en KT Tunstall. Die gaat meteen overstag en stelt voor haar soon to be debuutplaat te producen. Om naar uit te kijken!

TICKETS

Door admin