Geen widgets gevonden in de zijbalk

Rudy Trouvé maakte destijds hét verschil bij dEUS en Dead Man Ray en is al 20 jaar de drijvende kracht achter het label Heaven Hotel. Hij omschrijft zichzelf als een doe-het-zelver en als een slechte gitarist annex klankfetisjist. Zijn gitaarsound – grillig en lofi – is uit duizenden herkenbaar en dit alles samen maakt Trouvé tot één van de meest gerespecteerde artiesten binnen de Belgische muziekscène.

Na vele jaren van talloze projecten in groepsverband treedt Rudy Trouvé nu solo voor het voetlicht. Hij zal hierbij putten uit het grote Heaven Hotel songbookwaarvan namen als Kiss My Jazz, Gore Slut, The Love Substitutes, Tape Cuts Tape of zijn eigen Sextet, Septet of Octet ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Verwacht je aan een intieme set die al eens onderbroken wordt door een animatiefilmpje. Iets tussen een klassiek singer-songwriteroptreden en een jaren ‘70 dia-avond.

TICKETS

Door admin