Win 5 duotickets voor OCD Moosh & Twist nu donderdag @ Trix!

Mail “OCD en naam”  naar wedstrijd@musicinframe.be en dit tot 4 december 12uur!

Het duo OCD is een ware indie hiphop-sensatie die in een sneltreinvaart richting de top aan het stormen is.

Pas 21 jaar jong en nu al een ware hiphop-sensatie: OCD, bestaande uit de in Philadelphia geboren DeQuincy “Moosh” Coleman McRae en Oliver “Twist” Feighan, gaan in sneltreinvaart richting de top. Het indie hiphopduo heeft namelijk in bijzonder korte tijd een vaste schare fans opgebouwd, wat heeft geresulteerd in meer dan 100.000 downloads en ruim 12 miljoen views op YouTube.

Dit jaar heeft OCD de debuut-EP ‘Living Out Loud’ uitgebracht waarmee ze zowel de top 5 van de iTunes hiphopchart hebben behaald als door Billboard Magazine tot nummer 1 van de Heatseekers-lijst zijn benoemd. Sinds de release van de EP is OCM omarmd door toonaangevende media als Forbes, XXL, Respect Mag, Illroots en Hiphopdx. Moosh & Twist zijn ondertussen reeds uitgebreid op tour geweest door hun thuisland, ze zijn te zien geweest op diverse festivals en ze hebben de support act verzorgd van gevestigde namen als The White Panda, Hoodie Allen en Wale. Amerika ligt al aan de voeten van dit dynamische duo, op 4 december is België aan de beurt.

You must be logged in to post a comment Login