Extra concert #3 Moderat op 25 oktober @ Ancienne Belgique!

moderat
De hereniging met hun Belgische fans verloopt geweldig. Na de bevestiging als headliner in The Barn op Rock Werchter en de aankondiging van twee uitverkochte shows in Ancienne Belgique in recordtijd, voegt Moderat nu een derde Brusselse show op 25 oktober toe aan hun tourschema!
.
Sasha Ring (Apparat), Gernot Bronsert en Sebastian Szary (Modeselektor), summum van de Berlijnse muziekscene, oftewel: Moderat. Sinds de Duitsers in 2009 hun gelijknamige debuutalbum uitbrengen, gaat het alleen maar steil opwaarts met hun muzikale telg. Opvolgers ‘II’ (2013) en ‘III’ (2016) genieten eveneens unaniem lovende kritieken en gelden ondanks hun jonge leeftijd nu al als cultalbums. Het succes legt hen geen windeieren en brengt ze in ons land naar de podia van Rock Werchter, Koninklijk Circus en Vorst Nationaal. Met hun vernuftige elektronica vol geraffineerde beats en innemende vocals, slagen ze erin om door de jaren heen de harten van menig muziekliefhebber harder te doen slaan. Donkere, dansbare beats met tegenstrijdige ritmes als succesrecept. Denkend aan singles als ‘A New Error’, ‘Bad Kingdom’, ‘The Fool’ en ‘Eating Hooks’. En nu, zes jaar na hun laatste album, is vierde langspeler ‘MORE D4TA’ op komst. Een geluidswereld waarin emotionele pop en uitwaaierende elektronische soundscapes hand in hand gaan. 2022 wordt het grote jaar met een nieuw album, een headline spot in The Barn op Rock Werchter, en dus ook een sublieme indoorshow in het intieme decor van Ancienne Belgique. Moderat komt huishouden, wees voorbereid!
.

You must be logged in to post a comment Login