Geen widgets gevonden in de zijbalk
Je had het misschien al opgevangen?  Rock Olmen heeft mooie zomerplannen en eindelijk kunnen ze ermee naar buiten komen! Vandaag maken ze hun volledige line up bekend en start de voorverkoop.
.
Vrijdag 22 en zaterdag 23 juli 2022 worden 2 volwaardige festivaldagen die aantonen dat corona de goesting en bruisende energie van het Rock Olmen team niet heeft aangetast.
.
Een blijver in het festivallandschap in Vlaanderen was Rock Olmen al maar nu zetten ze enkele grote stappen voorwaarts met een line up die getuigt van gezonde ambitie en gedrevenheid.
.
Ze mikken op 3000 bezoekers per dag en hanteren eerlijke prijzen, zowel voor dagtickets (25 euro) als combi tickets (40 euro).
Met Novastar, Intergalactic Lovers, Equal Idiots, The Sore Losers, Mauro Pawloski, Mooneye en STAKE hebben ze alvast enkele grote nationale namen gestrikt.  Maar ook aanstormende talenten (Kids with Buns, Tessa Dixson, Heisa) ontbreken niet en met Bad Nerves en The Lounge Society werden zowaar 2 toppertjes uit de UK binnen gehaald waar menig festival jaloers op is. Te veel om op te noemen en de overige bands zijn allemaal  HIER te ontdekken!
.

Door Peter