Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ze zijn ontzettend dankbaar en blij. Blij dat ze eindelijk terug mogen doen wat ze graag en goed doen. Dankbaar omdat ze de kans krijgen om het te bewijzen. Zo komt er een einde aan een bijzonder lange en onzekere periode. Ze kunnen niet wachten om opnieuw plankgas te geven, op weg naar een warme zomer, op weg naar PKP21. De exacte modaliteiten zijn momenteel nog niet helemaal duidelijk.

Dat het ook dit jaar geen normale editie zou worden, was intussen wel duidelijk. Maar het vaccinatieprogramma ligt op schema en tal van veiligheidsprotocollen zijn in de maak. Ze mogen in Kiewit dus terug vooruit kijken. Veiligheid en volksgezondheid staan voorop maar ze gaan ook proberen om Pukkelpop in zijn meest vertrouwde vorm te gieten. Met de al even andere vertrouwde ingrediënten: een unieke sfeer en de allerbeste muziek.

Chokri Mahassine, organisator:
Het is onze grootste ambitie om van Pukkelpop de veiligste plaats voor jongeren te maken. Laten zien dat het wel degelijk kan. Wij zijn professionals, we weten waarmee we bezig zijn; we zijn nog nooit zo klaar geweest om deze uitdaging – een van de grootste uit ons bestaan – aan te gaan.

Chokri Mahassine, organisator:
De afgelopen maanden koos onze sector bewust voor een constructieve samenwerking met alle mogelijke experts ter zake. Op dat elan werken we verder. Met expertise en gelijkwaardige input langs alle zijden. De veiligheid van onze bezoekers, artiesten, crew en buurtbewoners is en blijft onze topprioriteit.

Noteer het weekend van 19 tot en met 22 augustus al maar met stip in de agenda. Meer info @ www.pukkelpop.be.

Door Peter