Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het slechte nieuws kennen we ondertussen allemaal: geen Rock Herk in 2020. We plannen wel nog iets leuks op onze social media vrijdag 17 & zaterdag 18 juli. Langer gaan we daar niet bij stilstaan, want we kijken vooral uit naar 2021! Vandaag kunnen we dan ook met trots aankondigen dat de reeds bekend gemaakte namen zo goed als volledig worden meegenomen richting Rock Herk 2021 op vrijdag 16 & zaterdag 17 juli 2021!

Welke acts schuiven er allemaal mee naar 2021!?

Op Main Stage blijven dat Goose met het live elektronica project Goose Nonstop, Noordkaap met een exclusief reünieconcert, Black Box RevelationThe SubsEqual Idiots en Newmoon. Ook aanstormend talent The Radar Station en Crooked Steps (beiden winnaars van de Nieuwe Lichting 2020 van Studio Brussel) schuiven mee.

Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. Ook in 2021 blijven we samenwerken met de Antwerpse concertpromotor MCLX. Bijgevolg blijft ook hier het Canadese trio Danko Jones aan boord, samen met Raketkanon. Ze zullen in 2021 al bijna twee jaar gestopt zijn, maar een laatste kans om het kot nog eens volledig af te breken konden ze niet laten schieten. In de Club zien we in 2021 ook Godflesh en Peuk terug. Afsluiten in de Club doen we naar goede gewoonte met Goe Vur In Den Otto.

Het derde podium van Rock Herk, Street, krijgt ook in 2021 bezoek van Raveyards en Hoffman. Op het vierde podium, Dansbaar, kunnen huis dj’s Mr. Critical en Up to Eleven niet ontbreken, alsook Susobrino en Bjeor. Ook Willy Organ komt opnieuw naar Herk-de-Stad om in zijn eentje de Nederlandstalige 80’s pop in leven te houden.

Helaas zijn er twee acts die niet mee kunnen naar 2021. Zowel Author&Punisher als Beraadgeslagen moeten forfait geven. Maar niet getreurd! Rock Herk pakt ineens uit met twee stevige vervangers van formaat in de vorm van Belgische metalrock helden Brutus en de Britse psychedelische rock sensatie Beak.

Naast deze namen worden de komende maanden nog een 20-tal acts toegevoegd aan de affiche!

TICKETS & INFO

Door Peter